Zeleninová polévka s uzeným masem

Zelenina, polévka, uzené maso.
View Gallery 2 photos

Zeleninová polévka s uzeným masem

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 10 mins Čas vaření 30 mins Celkový čas 40 min
Nejlepší období: Vhodné po celý rok

Popis

Na oleji nebo sádle orestujte cibuli, česnek. Přidejte si nadrobno nakrájené brambory, mrkev, celer, petržel, květák a osmažte. Přidejte si kmín, majoránku, libeček. Přidejte si sterilované fazole, zalijte vývarem a vařte 30 minut. Do polévky přidejte na kostky nakrájené uzené, prohřejte, přidejte pažitku, petrželku. Dochuťte si solí, pokud chcete pepř. Můžete také   nastrouhat stroužek čerstvého česneku a rozdrtit trochu majoránky.

Tato polévka je také moc dobrá, když si místo uzeného masa přidáte na kostičky nakrájené buď, vepřové maso, kuřecí, hovězí , které jste si opekly na pánvičce. Potom již nemusíte přidávat vývar. Když maso nepřidáte, máte klasickou zeleninovou polévku. 

Ingredience

Klíčová slova: polévka, uzené, zelenina

1 Comment

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *