Ražniči

Ražniči

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 30 mins Čas vaření 1 hrs Čas odpočinku 2 hrs Celkový čas 3 hod 30 min

Popis

I v zimě se nám zasteskne po létě a hlavně po grilování. Trochu nám to nahradí ražniči a nebo grilování v domácím grilu.

Postup:

Připravíme si nejdřív vepřovou krkovičku, nakrájíme  ji na kostky a naložíme si ji. Osolíme, přidáme trochu oleje, česnek, mletý zázvor, mletý koriandr, kmín  , přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a promícháme. Necháme do druhého dne  v chladu naložené. Pokud máte málo času, nechte naložené aspoň 3 hodiny. Koření jsem napsala, tak jak dávám já, ale dejte si to co máte rádi. Druhý den si připravíme na kostky uzenou krkovičku, na plátky nakrájenou cibuli a střídavě napichujeme na grilovací jehlu. Potřeme  trochu olejem a vložíme do rozehřátého grilu. Grilujeme do měkka. Čas je obtížné napsat, protože nevím jaký kdo máte gril. Pokud gril nemáte, dejte na plech do trouby upéct. Během pečení potírejte trochu olejem. Bude to také dobré.

Jako příloha je vhodná zelenina, opečené brambory a různé grilovací omáčky.

Ingredience

Klíčová slova: oběd, grilované maso, ražniči

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *