Vážené kuchařky a kuchaři,
dostala jsem tyto stránky od dcery a vnučky s jejich krásným doporučením. Nevím, co by Vás nejvíc zaujalo, zda napsat recept nebo radu. Myslím si, že vařím stejně tak jako Vy, ale v této uspěchané době, Vy co chodíte do práce, to nemáte vůbec s vařením jednoduché. Napište mně na e-mail pila@hulan.cz , co Vás nejvíc zajímá. Těším se na Vás.
ANIČKA
O mně
Jak by mě představila moje vnučka?
Mé babičce jsem vděčná za mnoho věcí.
Zaprvé, za dokonale předané nejen základní kuchařské znalosti, tipy a triky (které vám nikdo jiný neřekne).
Zadruhé, za nejlepší snídaně, obědy a večeře mého života (kterým se zaručeně žádná restaurace nevyrovná, což se mi léty jen potvrzuje).
A za třetí, za solidní dávku pokory – vím totiž, že takhle úžasně vařit nikdy nebudu, ať už bych se snažila jakkoliv.
Proto říkám – michelinští kuchaři, třeste se, protože teprve teď máte tu nejsilnější konkurenci, a tou je moje babička.
Tady jako malá holka
To jsem ještě neuměla ani těstoviny.
No nyní jsem s vařením na tom podstatně lépe, tak se s Vámi o zkušenosti ráda podělím a budu ráda, když i Vy mně prozradíte Vaše dovednosti.